Barnvagnen är äntligen här!

Hej alla!

Nu har jag äntligen fått hem barnvagnen. Det är en Emmaljunga Viking outdoor timber 2019 ☺️ mycket nöjd med den och ser fram emot att använda den. Jag valde denna vagnen för att den är minst i storleken och det är det jag var ute efter. Dessutom ville jag ha en som håller i kvaliteten vilket jag hoppas på att den gör.

Jag är i vecka 40 nu och på lördag går jag in i vecka 41. Fortfarande ingen bebis som tittat ut. Jag börjar bli väääldigt trött på att vara gravid, hela vardagen är rubbad. Jag kan knappt gå rakt, knäna är böjda och jag svänger höger och vänster för att ta mig fram. Usch ibland undrar jag vad jag gett mig in på! Är riktigt less på att vara gravid.

Dessutom har jag nu gått upp 20 kg vilket jag aldrig i min vildaste fantasi skulle tro hända! Jag liksom?! Spinkiga jag som alltid vägt 56-57 och aldrig behövt tänka på vad jag äter eftersom jag har turen att jag har väldigt svårt att gå upp i vikt.

Och nu 20 kg liksom, vilken chock! Jag ökar med 1 kg i veckan vilket förvånar mig varje gång jag ställer mig på vågen. Hur är det möjligt liksom?! Så snabbt!

I övrigt mår bebisen och jag bra, hade dock högt blodtryck för 2 veckor sen vilket min barnmorska oroade sig för och bad mig att absolut inte göra något annat än att vila. Får varje jobba, plugga, gå till köpcenter där det finns mycket folk osv. Hennes råd var att bara sätta sig ner och vila ut och antingen kolla på tv eller läsa en bok. Detta har jag nu gjort i två veckor och mitt blodtryck har börjat sänka sig igen vilket är bra👍🏼

Nu gäller att bara vänta ut bebisen och efter det så får jag sakta men säkert fortsätta med examensarbetet.

Gillar

Kommentarer

JessicaTheGirl
JessicaTheGirl,
Följer dig 😊 följ gärna mig 🤗nouw.com/jessicathegirl
Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Hur går det för er? 😊nouw.com/sweetpeanutbunny
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229