Der kan være utrolig mange årsager til hvorfor børn bider andre børn, men som pædagog har jeg oplevet, at den mest gængse årsag, er at barnet der bider, ikke har et ordentlig sprog, til at forklare/fortælle hvorfor barnet er frustreret.

Som mor er det ikke sjovt, når ens barn bliver bidt eller er den som bider. Pt. står jeg i denne situation, for min lille søn bider min store søn 😢😓 Startede i sidste uge nede i deres vuggestue, øv hvor blev jeg ked af det, da jeg fik det at vide.
Og min lille søn, er begyndt at kunne sige ord: mor, traktor, vov vov. Men hele sætninger, for at kunne forstås, kan han ikke mere. Og når man så kommer op at slås, omkring et legetøj (lillebror, vil gerne stjæle fra storebror, men storebror er stærkere - og haps, så bider lillebror😢).
Så pt er det vigtig, at som forældre, at være ekstra opmærksomme, på hvordan deres leg udviklinger sig, så bidet kan tages i opløbet (dvs. før han bider), og det samme bliver de nede i vuggestuen. OG nej jeg har ikke tænkt mig at bide mit barn, det er en virkelig upædagogisk måde, og man kan risikere at barnet tager det som et samtykke, at det er okay at bide - man slår jo heller ikke et barn, hvis barnet slå!! Jeg tror på man skal være ekstra opmærksomme, hjælpe barnet, når barnet viser tegn på at blive misforstået, før barnet bliver frustrer. Så man derved undgår at barnet bider. Det kan være en kortere eller længere periode, men det tror jeg er bedst, og anerkende.

Bella xx

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Ikke fordi jeg mener jeg er overvægtig eller tyk, for min vægt er jeg faktisk godt tilfreds med. Men jeg er lidt ked af, at det hele hænger, især min mave. Men efter 10 kg for meget på kroppen, to graviditer, og deltemavemuskler (som jeg heldigvis har fået på plads igen).

Så har jeg besluttet mig for at være mere seriøs omkring min træning og mine madvaner, vil også gerne være en rollemodel for mine drenge, så de alle fra barnsben har sunde vaner.

Så har henter appen Streaks Workout, som jeg efter et par ganges brug, allerede helt vild med. Og der skal flere grønsager ind i maden. Aftensmaden her til aften, blev work med kylling, bacon og broccoli og ovnbagte kartofler, virkelig velsmagende, udover min store dreng, bare ville have rugbrød og smør og min mindste dreng, kun spiste kartofler 🙈😂

Har stadig en stor last, jeg ikke helt er klar på at undvære, men Lie steget nyt arbejde og søvnunderskud, så har jeg brug for min Coca Cola, men vil prøve at skære ned for mit forbrug, og jo mere form jeg kommer, kommer min last måske helt væk - man kan håbe.

Bella xx

Likes

Comments

Jeg elsker mine børn uendelig meget, og føler min kærlighed den vokser dag for dag.

Selvfølgelig er der tider, hvor man er træt og drømmer sig til en pause fra der hele. Men så kigger jeg lige en ekstra gang.. og ja, jeg kan sku ikke leve uden dem. De er mit et og alt.

Dog er min kærlighed forskellig, ikke mere eller mindre, men bare forskellig og kommer forskelligt ud. Fx er den store en rigtig putte gøj, elsker at sidde i skødet, sidde helt tæt, blive nusset og får masser af kys. Hvor imod den lille er mere "aktiv", han har ikke tid til alt putte-halløjet. Det er mere hyppige knus og kram og kys, at blive kildet, at være mere "voldsom" i mine bevægelser. Men dette betyder ikke, at jeg elsker storebror mere, for børn er forskellige, og har forskellige behov. Selv er jeg mere lig lillebror, hvis jeg skal slappe af med manden, så kan jeg altså ikke ligge i ske i laaaang tid. Forskellige stillinger og forskellige afstande (ja og det kan sikkert misforstås - men det er ikke meningen 😉).

Men min kærlighed vokser, når jeg ser dem vokse op, ser hvor omsorgsfuld de kan være, hvor dygtige de kan være. Måske også en lille smule stolthed.
Men elsker i hvert fald mine børn medgerningsmand højt, og priser mig lykkelig for, at de er sunde og raske og at de er hos mig hver dag, for kan ikke leve uden dem ❤️

Bella xx

Likes

Comments

😂🙈

Jeg skal vist lære aldrig at sige aldrig.

For her sidder jeg nu, i det sydlige Sønderjylland, (hvis jeg kommer meget længere syd på, så ender jeg i Tyskland). Men der er faktisk en hel fantastisk grund til, hvorfor mig og min familie, valgte at trække teltpælene op og flytte fra Fyn til Sønderjylland.

Jeg har nemlig fået job, et pædagog job. Jeg har fået arbejde i en dansk børnehave i Tyskland.

YEAH 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Jeg er så glad for det lykkes, at få er job i en børnehave, lige
drømmejobbet.
Er super glad for jobbet (selvom jeg kun startede i sidste uge), og har vildt mange planer, for hvad jeg ønsker at lave sammen med børnene. Hvordan jeg kan lave udviklingsprojekter og få læring ind i aktiviteterne. Men er også lidt bange for, om jeg kan leve op til kravene, kan jeg skabe et læringsrum, kan jeg bevise udvikling. For der er helt andre standarter end da jeg "bare" var vikar og gik imellem to stuer (jeg var ikke deres primær), og helt andre krav end da jeg var pædagogstuderende, hvor jeg kuk skulle lave små udviklingsprojekter på et par ugers varighed.

Mange tanker der køre rundt i mit hovedet, konstant lige nu.
Men jeg tror på jeg er en god pædagog, og endelig kan jeg rigtig bevise mit værd ❤️

Hele flytte-halløjet, er overraskende gået godt. Og mine drenge har taget godt imod deres nye institution, selvfølgelig er der dage hvor de ikke gider at blive afleveret - naturligt, at man helst vil være sammen med mor og far. Men når de er der, så hygger og leger de, og ikke altid de gider hjem.
Men er noget af en omvæltning, at flytte fra rækkehus, med egen lille have og legeplads uden foran døren, til lejlighed på 2.sal. Men vores nye nabo virker sød og hjalp med flytningen og det virker meget fredeligt her. Ikke helt færdig med indretningen, men det vigtigste er på plads, stue, køkken, soveværelse og børnenes soveværelse. Børnenes legeværelse er langt fra færdig 🙈 men kommer forhåbenligt. Men huslejen er også væsentlig forskelligt, den er meget laver her, så det er dejligt, at kunne spare på den post.

Men alt i alt, så er det en spændende fremtid vi går i møde.

Bella xx

Likes

Comments