Header

Bjöd hem till AW igår kväll. Blev ett väldans blandat gäng. Grundskolevänner, gymnasievänner, pojkväns vänner, ni fattar. Hur kul som helst 😃 såhär såg AW brickan ut: 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På Kvargärdesgatan hade jag min absolut första bostad som liten nyfödd människa. Vi flyttade därifrån när jag var 1 år så jag minns inte supermycket.. Faktist ingenting alls..

På Kvargärdesgatan kommer jag nu ha min absolut första egna bostad. Dit jag tar det stora steget. Steget till att bli vuxen.

Kontrakt skrivet, bubbel skålat, och ska nu på måndag dit för andra gången. Denna gång med ögonen att detta är våran lägenhet. Häftigt!!

Så spänd på allt som är på gång 😃 liksom bara flytta i sig är spännande, men att tillägga flytt från föräldrar.. Och att det är en flytt ihop med min kärlek 😍

Likes

Comments

new in

Got some fancy new shoes to Walk in

Scorett - 499kr

Dunder och brak utförsäljning - 100kr

Vill du fynda schyssta shoes T.I.P.S

Likes

Comments

Förra året gav vi oss ut i skogen mamma och jag. Gick o gick o gick.. Slutade med frustration och köpt kantareller på coop... Fusk, svindyrt och rätt smaklöst.

Igår - nu jävlar nu ska vi komma hem med iafallafall en kantarell, blev lite mer än så😍

Nu har vi precis stekt dom med salt och smör. MUMS!!

Likes

Comments

Moments

Igår var det ingen vanlig dag nej för igår var de Luddes födelsedag hurra hurra hurra

Jag ska inte säga att jag fick i uppgift att styra dagen utan de sa jag till Ludde att jag skulle göra hehe
Han fick planera middagen, för de är ett måste när man fyller.

Smög upp kring 08.40 o började fixa frukost. Packade allt i en korg som jag ställde utanför dörren till rummet där Ludde sov. Tände ett ljus och hade en bukett rosor i handen när jag väckte honom med vacker morgonhes sång. Är väl så de ska va. Upp och ut med honom vi skulle nämligen ut på sjön och äta frukost.
Väl inne igen fixade jag croissanter som jag köpt frysta på och o bakat klart i ungen här. Sedan fixade vi i ordning oss och åkte in till city. Tänk er det minsta Emil i Lönneberga city. Så är det här. Supermys!

Ludde in på systemet och jag som alla andra hundar i varma bilar satt utanför.

Tillbaka hit för Tårtbakning. Jordgubbar med choklad och grädde 😍

Mot kvällen sedan skålade vi med champagne för 20åringen och åt en fantastiskt middag!

Till efterrätten som då var tårta kom en till liten mini överraskning som var i form av tända ljus. Han sken som ett litet barn🙈

Likes

Comments

Äventyr

Jag skrev väldans glatt i måndags om att vi skulle ner i gruvan på 155m djup. Men igår skrev jag att jag var magsjuka hela måndagen? Vad nu? tänker ni säkert.
Jo såhär är det. Magen visste att vi hade mycket att stå i så den skötte sig faktist tills efter både gruvan och höjdbanan var klar👍🏼 ska jag vara tacksam över något med denna magsjuka så är de ta mig tusan att den kom då, så jag kunde vara med på allt det roliga 😄

Gruvan
Nervöst som satan var det att åka ner men guud va häftigt?! Stora bergssalar, sjöar? Under marken? Där man kunde dyka ytterligare 155m ner😳
En svit man kunde hyra och bo i över en natt? Skulle aldrig i mitt liv! Men häftigt att det finns!
Ni får se en bild på våran Guide här nedan, de gick all in med rätt kläder och facklor.

Höjdbanan
Frågade oss själva flera gånger varför i helvete man går upp i en sådan? Det. Var. Så. Högt.
När man var klar och kände sig skakig asfuck. Så väntade en linbana. Över den djupaste dalen. Det var endast fantastiskt! Pirr i magen. Wow den delen av höjdbanan gör jag gärna flera gånger igen 😍

I denna röda byggnad var hissen rakt ner i marken

Här under kommer en helt svart film. Vi står inne i en stor stor bergssal där de har hackat ut mängder av Silvermalm. Så hög i takt att man knappt kan se. Det är vatten under oss så vi går längst med bergväggen.
Guiden berättar att det är 15 sekunder eko och höjer rösten. Det var mäktigare att vara där såklart men tycker jag fick till en bra film så ni själva kan förstå på ett ungefär.

Likes

Comments

Ett skönt citat ni tror jag använder mig av varje dag eftersom jag är på semester o njuter. Men jag ska säga er. En Magsjuka är onajs när man är hemma.. GISSA HUR DE ÄR NÄR MAN CAMPAR??

Hela måndagen gick åt till att min mage sköt upp all mat som jag försökte tvinga ner. Tisdagen var jag så slut i kropp och själ att vi bara låg i tältet. Sen är det ju så att även om det sjuka avtagit så kan man inte klassas som frisk inom iaf en 24timmar.
Världens underbaraste pojkvän tog väl hand om mig. Pysslade med filtar, klappade och åkte o köpte kräm.
Vi hjälptes åt och tog oss genom. Idag vaknade jag pigg glad och VRÅLHUNGRIG. Fy fan vilken god frulle vi gjorde! Nybakat bröd från kiosken med te och bärry körsbärs yoghurt min favvis😍
Furuvik gjorde vi idag på förmiddagen, sedan en titt i Mackmyra whiskyby och vidare mot Skommarbo vilket vi nu spenderar 2 nätter (Luddes familj sommarstuga).✨

Likes

Comments

Sitter nu i våra brassestolar utanför bilen vid Sala silvergruva parkeringen o solar. Då vi kom hit ca 5 min för sent för att hinna med våran visning i gruvan får vi vänta på nästa 😂

12.30 visning
14.00 höjdbana
Lunch sen vidare mot Gävle

Vet inte vad jag är mest. Taggad, nervös eller rädd...

Lite frullebilder får ni här!😄🌹

Likes

Comments