sommar

Även fast sommaren inte har varit så somrig här i Halmstad detta året så har vi ändå haft några soliga dagar. Så som den här T.ex. Hittade lite bilder från en kväll för någon vecka sen och va tvungen att lägga upp bevis på att det åt minstingen varit EN fin kväll sommaren 2017 haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag kom våra Studentmössor och det känns som om det är imorgon vi tar studenten, men det är 134 dagar kvar, är sååååå taggad!!!

Likes

Comments

En utav mina sex systrar som bor uppe i Stockholm skrev igår eftermiddag att hon var uttråkad och ville göra något, senare den kvällen landade hon med flyget här hemma i Halmstad. Haha självklart blev jag superglad över detta spontanbeslut och kommer försöka ta var på dessa dagar hon ska stanna hemma :) Hon kom till skolan en stund och hjälpte mig med mitt projektarbete (GA) som är på gång och sen gick vi och köpte nikotinplåster och subway på vägen hem.

Annars så har skolan börjat för ca 2 veckor sedan och allt plugg som jag har skjutit upp under min gymnasietid har samlat ihop sig till en enda röra som jag försöker ta tag i nu.... tar en paus och kollar några bloggar nu dock ;) Ska iväg om någon timme och ha spelkväll med några kompisar och mysa till det, kan behövas en sån här grå måndag. Hoppas alla får en skön vecka och har det bra!


Likes

Comments

2016, Fashion

Tidigare denna månad fick jag ett smakprov på mina materiella drömmar och gjorde mitt första köp från Gucci. Jag köpte the supreme card case in tan från deras butik på Westfields i London och fick bra service och kände mig glad när jag lämnade butiken. Kände att det var bra att börja med något litet som jag kommer använda mycket men vem vet vad jag kommer tycka om i framtiden ;)

Likes

Comments

2016, Allmänt

Julen är min favorithögtid och har alltid varit! Älskar all musik och att göra julgodis och sätta upp ljusslingor överallt. I år känns det som om julen knappt hann börja innan den var över och allting har gått alldeles för fort. Nu är det bara några dagar kvar tills nyår som jag också älskar och jag ska nog ta lite bilder då också :) Hoppas alla har haft en skön jul och får ett ännu bättre nyår :) <3

Här är några bilder från min jul!


Likes

Comments

Fashion

1. här 2. här 3. här

Här är några tröjor från ZARA som har stilen som jag har älskat på senaste tiden. Mycket blommor och broderi, "gucci-stilen" där allt är för mycket.

1. här 2. här 3. här

Jag drömmer mig bort i Guccivärlden och önskar att jag någon dag kmr gå runt i alla dessa kläderna. Men här är några utav mina favoriter från Gucci, älskar deras jeans och jackor, allt broderi är såååå fint.Man känner igen mycket från Kylie Jenner och hennes outfits på instagram, she loove de gucci too ;)

1. här 2. här 3. här

Här är några favoriter från KENZO paris med mycket blommor och skrikiga färger. Älskar speciellt t-shirten till höger!!!

Likes

Comments

Hur härligt är det inte att resa bort ibland. Kom hem från Rom för några dagar sedan och ville bara lägga ut några bilder här. Inte så värst skönt att komma hem till -3 grader :((((Likes

Comments

​Har legat och ​tittat igenom en massa bilder från gamla resor som jag inte sett på jättelänge! Här är några bilder från förra sommaren som jag spenderade i Spanien och åkte runt på södra kusten i två och en halv vecka vilket var amazing! Drömmer mig bort till exotiska ställen och vill bort från kalla Sverige...

Likes

Comments