mode

Följ min anslagstavla på pinterest här

Sammet har varit väldigt trendigt ett tag nu. Allt från sammetskläder till sammetsmöbler har jag sett överallt. Först tyckte jag att det var lite fult, men jag har nu börjat gilla det mer och mer. Sammet är ju ändå snyggt, bara kolla klänningen på bild nr.3, den är ju rena drömmen.

Dessutom tycker jag att sammetskläder kan vara lite festligare. Jag kan lätt tänka mig att ha en sammetsklänning på nyår, eftersom att sammet gör att det blir det där lilla extra. Men man kan ju självklart klä ner sammet också. Tänk ett par enkla jeans och en rosa sammetströja som på bild nr.5, ganska vardagligt och enkelt. Men det får även en liten coolare "touch" med sammetströjan. Sen kan man ändå klä upp den outfiten med en cool sminkning och lite accessoarer.

Just nu har jag inget plagg i sammet, men funderar på att införskaffa det. Därför har jag på sistone kollat efter det och här kommer några av mina favoriter som jag har hittat:

klänning här // Tofs här // Grön klänning här // Röd body här // Tofsar här // Rosa topp här

Jag vill verkligen ha den rosa snodden med en rosett, hur söt?? Kan lätt piffa upp en vanlig tofs. Sen tycker jag att den ljusrosa klänningen var sååå fin.

Vad tycker ni?

kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments