Hello
I förrgår var jag på stan med Lara, mamma och mormor. Vi kollade lite på mellandagsrean men hittade inget. Jag hade redan köpt lite som jag tänker att jag visar i ett annat inlägg. När vi var på stan passade vi även på att ta en liten fika på café Kardemumma. Det är nog ett av mina favorit caféer här i Uppsala.
Efter det mötte jag upp Hanna och Lina. Vi gick och såg pitch Perfect 3 på bio. Den filmen var jättebra och rolig, men så synd att det var sista Pitch Perfect filmen. Älskar The Bellas. Sen måste jag berätta om en rolig men lite pinsam sak som hände på bion ahhah. Jag skulle betala för popcornen så gav fram mitt presentkort. Men han i kassan kollade lite konstigt på på kortet,höll på scanna det men sen sa han att det var fel kort. Jag tyckte redan att det var lite pinsamt så tog snabbt fram rätt kort. När jag får tillbaka ”fel kort” inser jag att jag gett honom body shops klubbkort där det står ”Love your body” på Hahaha.
Så det var en väldigt rolig onsdag. Sen i torsdags var jag först på födelsedagsmiddag hos Maria, vilket var jättemysigt. Vi åt god pizza och pratade massa. Sen drog alla tillsammans till flustret för att gå på jullovsfesten. Jag hade en jätterolig kväll och träffade massa härliga kompisar.
Nu ska jag snart ge mig av för att träna, så hoppas ni får en jättebra lördag!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments