Hellooo

Igår var katte-skrapan kampen!! Gissa vilka som vann?? Katedral såklart hihu. Jättekul är det verkligen med kampen, för alla är så taggade och sjunger ramsor hit och dit. Det var verkligen så intense att kolla på alla som tävlade, eftersom att det var så jämt hela tiden. På fotbollen vart det liksom straffar, var så nervöst och kolla på. Fatta hur nervöst och skjuta eller stå i mål då. Det var en jättebra dag!! Men var direkt hem och plugga fysik efter kampen :(

Hade nämligen mitt kursprov i fysik idag, och det gick tyvärr inte så bra :/ Men aja tänker inte deppa över det, för är så glad eftersom att det var sista provet wihoo. Har en kemilabbrapport kvar dock, men ikväll har jag inte pluggat något. Behövde vila haha. Jag har då tränat istället, och även haft filmkväll med min brorsa. Gick och köpte filmen "Bad moms" (bästa). Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se hehe.

Hoppas ni haft en bra dag! kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

kollektion här

Hello

I torsdags släpptes Hanna Licious kollektion för nakd! Det finns en massa fina plagg. Mina favon är den rosa tröjan och shortsen längst upp till vänster. Funderar på om jag ska klicka hem det, för det är ju perfekt till sommaren. Dessutom älskar jag de svarta byxorna med blommorna! Ser verkligen snyggt ut med tröjan hon har till. Hon har verkligen gjort en snygg kollektion. Jag gillar att hon med kollektionen tänkt på att kläderna ska vara lätta för de med stora bröst. Hon har alltså tänkt på detaljer som lite bredare axelband för att kunna ha en bh under etc. Hanna hade ju innan sin operation stora bröst, och det är därför har hon ju tänkt lite på det när hon har gjort kläderna. Hon har gjort ett väldigt bra jobb med sin kollektion!

kram

Likes

Comments

Heej

Var som sagt igår i Örbyhus och firade min bästis Hannispannis. Det var supermysigt! Vi grillade och pratade om våra bästa minnen med Hanna. Sen var det kul för att hon fick massa salt och vinager chips av flera stycken. Alltså de hade inte gått ihop innan och bestämt sig för att köpa det, utan alla visste hur mycket Hanna älskar dem haha. Vi spelade även kubb på kvällen. Jag är vanligtvis sämst på det, men fick när rätt så många denna gång (stolt hehe). Så det blev en bra kväll!

Idag har jag solat som bara den, ska bli lite sämre väder nu i veckan så det är bara att ta vara på solen. Nu sitter jag och äter lite mat och bloggar (nähä). Och sen blire att plugga fysik hela kvällen. Jippi! Har kursprov i fysik på onsdag, och det är verkligen så svårt :// Men det är bara att kämpa haha, sista provet ju.

Kram

Likes

Comments

Kjol - Hollister // Blus - mango // Solbrillor - Le specs

Helloo

Jag absolut älskar vädret just nu. Precis suttit ute och solat, njöt till 110%. Men behövde ta mig upp och fixa mig. Jag ska nämligen till Örbyhus idag (wow) och fira min bästis Hanna. Hon fyller 17år och ska först ha grillkväll och sedan blire lite fest på kvällen. Ska bli superkul.

Hoppas ni har en bra dag! kram

Likes

Comments

Efter en lååång paus tänkte jag att det var dags att börja blogga igen! Passar bra nu för har sommarlov snart och då kommer jag ha en massa tid över till att göra inlägg. Blir ingen paus på några månader igen haha. Nu kör jag!

Kram

Likes

Comments