gud vad jag hatar ordet borde för att inte säga ordet måste då såklart. jag borde passa på att hoppa in i duschen som sagt borde

men har verkligen inte lust att göra det. vad har ni gjort idag? jag har lämnat böcker på myrorna samt köpt ett par nya gardiner (borde tvätta mina fönster och klippa klorna på min katt) sedan har jag verit och handlat oxå. köpte faktiskt både äpplen och en liten vattenmelon som jag är väldigt sugen på. passade givetvis oxå på att köpa glass så nu har jag väldigt mycket glass hemma eftersom jag köpte en klassiker låda. stackars Anna fick magsjuka precis som hon förutspådde men jag slapp:) dock kännde jag mig jättekonstig ett tag och frysit jättemycket men det har i alla fall gått över utan att jag blev sjuk. men ett tag trodde jag verkligen att jag skulle bli sjuk för jag kännde mig verkligen som att jag höll på att få feber.


fi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter hos Anna tillsammans med Tindra som vägrar att sova, lilltjejen borde vara trött men nä hon ska inte sova.
Jag ska sova hos Anna

fi

Likes

Comments

en av mina värsta ovanor och som jag haft sedan jag var liten är att jag hela tiden pillar på mina läppar. jag gör det tom det utan att jag ens vet om det utan helt plötslikt bara så sitter jag där och drar med fingrarna över mina läppar. har jag dessutom narriga läppar då river jag även bort skinnbitar så det börjar att blöda och att det blir svullet.

eftersom jag gör det omedvetet så är det väldigt svårt att låta bli och jag vet att mina systrar varit på mig om det miljoner gånger. de brukar alltid säga till mig eller gå fram och ta bort min hand när de ser att jag är igång igen.

jag gör inte det här hela tiden heller utan det går i perioder så mellan peroderna kan jag ha jättemjuka läppar som jag inte sitter och känner på alls för att sedan få torra läppar och börja pilla bort hudbitar.

helt hopplöst att sluta med verkligen

fi

Likes

Comments

Denna söta tjej är en utav mina drömmar. jag vill verkligen ha henne men hon kostar 3 296,00 kr

men samtidigt så är hon ju så söt. och hon har en rörelsesensor i sig som gör att när jag håller henne i händerna så tar hon sina första steg, hon är 66cm stor alltså lika stor som en riktig baby vid samma ålder.

fi

Likes

Comments

faktiskt så hade jag inget mellannamn från början vilket min lillasyster dock hade och jag har alltid varit lite avis på henne för det. när jag blev vuxen så valde jag efter att ha tänkt igenom det väldigt nog och tänkt på det väldigt länge att lägga till ett mellannamn. efter noga övervägande så kom jag fram till att jag skulle ta min pappas smeknamn på mig och ha det som mellanamn så jag skickade in ansökan till skatteverkaet där jag fyllt i att jag valde att lägga till ett namn

vad namnet var och vilken kopling det har till mig jag trodde inte att det skulle bli godkändt men jag hoppades ju väldigt på det.

och det gick i genom så efter att jag lagt till mitt mellannamn så heter jag nu

Sofie Pip Johansson


alltså är min pappas smeknamn på mig pip

fi

Likes

Comments

har så himla ont i ryggen och vänster skinka att jag nu inte kan röra mig längre det betyder att jag inte klarar av att göra vardagliga saker.

i morse så nös jag och så blev allt med skinkan så mycket värre så jag låg på golvet och satte på mig mina byxor för att sedan kämpa som tusan för att komma upp igen. och då klarade jag inte av att sätta på mig strumporna så det fick personalen göra sedan följde personalen mig till bussen.

för givetvis skulle jag ju åka till jobbet, och ja jag jobbade mina fyra timmar trots att jag hade skitont och knappt kunde gå ens.

sedan på jobbet så blev jag skrämd av en kollega och rykte till häftigt så nu är det tio gånger värre. så nu har jag ont i ryggslutet och kan inte röra mig men tack och lov så fick jag skjuts av Hanna hem eftersom hon såg hur ont jag hade och hon ändå bor på samma gata som mig. verkligen jättesnällt av henne verkligen. sedan skulle jag ta mig in genom grindjäveln som jag inte hann ta mig till efter att jag tryckt koden så det slutade med att jag använde nyckeln och efter det var det porten och brevlådan.

och till och från så hugger det i ryggen så jag bara vill skrika och nästan börjar gråta.

men slutligen tar jag mig till min ytterdörr

och då smet katten ut såklart och jag klarade inte att ta mig från min dörr

men efter mycket jobb så kom jag till soffan och där sitter jag nu.

en bild som gör mig lite glad

fi

Likes

Comments

börjar misstänka ischas mer och mer. känns som jag aldrig kommer bli bra i ryggen vill bara skära ut den där jävla nerven. igår rispade jag mig på armen lite försiktigt men jag vill ju inte falla tilllbaka nu när jag kommit så långt så jag la ner det ganska så snabbt ändå.


men det tär att ha ont hela tiden det tär något enormt och jag blir frustrerad över att inget hjälper, inget får bort smärtan.

annars då? ja inte mycket längtar till 10 maj då jag och siz åker till Riga åh vad jag ser fram emot det, spännande eftersom jag inte har varit där och att jag möjligen kommer få använda mitt pass. dock skulle jag vilja ta med mig Novalee men är lite orolig för det där med passkontrollen. för en reborndocka har ju givetvist inte något pass varför skulle jag ha ett pass till henne liksom? för pass behöver du personnummer och reborndockor har inget personnummer.


idag var Anna så jättesnäll och följde med mig och handlade hon är verkligen underbar, en riktig klippa.

jag är så glad att ha henne som vän eftersom hon alltid ställer upp och finns där. och så har hon värdens finaste kille oxå som är intensiv som sjutton men så fin.

gå gärna in på hennes blogg

fi

Likes

Comments

ännu en tråkig fredag som segar sig förbi och som vanligt händer det typ inget. ja så brukar det se ut men inte denna fredag. jag började morgonen med att Anna skrev och sa att Tindras vagn hade blivit stulen

och hittades senare i sopprummret på dagiset. vem snor en vagn och ställer den i ett sopprum liksom?? ja efter det städade jag och personalen dock gnällde jag massor eftersom jag verkligen inte vill städa och hela min värld blir liksom rörig av det. jag behöver min ordning på sakerna annars hittar jag dem inte sedan.

efter att vi hade gjort de så kom Anna förbi för att hjälpa mig att ta ner en vagn från vinden där vi ävem passade på att ta ner tyg och kläder och bokmärksalbum sedan lämnade vi in barnvagnen och kläderna på busfröt. när vi hade fixat det så gick vi hem till anna för att sedan gå och handla något att äta och jag gick hem där jag fixade ihop varmamackor ocn nu ska jag snart sätta på en film och käka dipp med chips och grönsaker.

fi

Likes

Comments

ja i dag blev det bra att gå till jobbet för jag kom aldrig iväg utan jag somande om istället. vaknade kl 07:00 av att jag frös och var kissnödig så gick på toa och bråkade med mitt täcke sedan och funderade på om jag skulle hämta min värmefilt istället. sedan blev jag väckt kl 10 och efter det råkade jag tydligen somna om istället för att gå och jobba som jag ju skulle ha gjort. vaknade till vid 15:45 typ. valde att följa med min kompis till lidel och sedan till coop. efter det gick vi hem till henne och åt friterade pomme och chiken nuggets yes jag åt en nuggets. sedan gick jag hem och nu sitter jag vid datorn

fi

Likes

Comments

jag har många bilder som gör mig lycklig men detta är en av dem. på bilden ser ni mig och miriam. vi bodde grannar när jag bodde i klocket och hela den familjen blev som en extra familj för mig. jag blev bara kär helt enkelt.

miriam 3 år på bilden

fi

Likes

Comments