Vilken vecka..

Veckan började med tårar och ångest efter at ha fått ett meddelande i måndags om att Cesar skulle hem, man tror man va mer beredd med nepp.. Så i tisdags eftermiddag åkte han men då kändes allting mycket enklare eftersom jag visste att han skulle ha det super super bra. Har kontinuerlig kontakt Med hans familj och kommer få träffa han dom gångerna möjlighet finna, så jag är så himla nöjd över hur det blev. Han kunde inte vara kvar här men försvann inte ut mitt liv helt och hållet i alla fall.

Sen började jag och Bessy en kurs inristats också men den kommer ni få läsa mer om i ett annat inlägg, men det är super kul.

Onsdags hjälpte jag Malin och Maria på en valpkurs och det var andra tillfället, så himla roligt och få chansen att vara med på sånna här saker. Vissa gånger är det jobbigare för psyket än andra beroende på vad vi ska göra och vad jag få frågan om att prata/visa upp, men växer otroligt mycket i det.

Torsdags tog jag åt mig en stängning för att få sova ut lite och i går var det fullt upp med att planera in 2 nya hundar som kommer till dagis nästa vecka. Så himla spännande, så kul att se dagiset växa.

Idag har jag inte något alls planerat, ska i väg och dricka lite kaffe hos några vänner sen bara ta det lugnt.

I morgon blir det fira Luna som blev ett 1 år i fredags, alltså hur fort går det inte.

  • tove
  • Nära Thore Petregatan , Storvik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229