Vilken underbar helg

Denna helg har vart så väl behövd, började i fredags med sovmorgon och mamma körde in mig till jobbet, fick reda på att jag kommer påbörja ett vikariat till sommaren och kan då förmodligen skaffa eget boende.
Efter jobbet satte jag mig på bussar emot skutskär och åkte för att överraska min käraste pojkvän, ås har varit här hela helgen åker hem i morgon eftermiddag. Vi har mest bara kollat på new girl hela helgen men det är ju kul och det som betyder mest är att få umgås med mitt hjärta och min fina svägerska, sen har det självklart vart en massa mys med pudlar och det får mig att sakna min fluffis så mycket.

I går kollade vi på mello men är så besviken på att Benjamin vann då hans låt inte var en av dom bättre men jaja, finns inte så mycket man kan göra åt ett program som är så uppgjort ifrån början att innan dom börjar sända har dom vem som kommer vinna.
Jag personligen tyckte Mendez var bäst och alla andra jag känner också.

Idag blir det bara en massa mys såhär sista dagen innan jag ska åka hem i morgon, vill inte åka ifrån älsklingen då jag har haft så lite ångest och stress dessa dagar då han alltid får mig att må bra.
Finns mycket jag önskar var annorlunda i mitt liv, men ändå har jag det hur bra som helst! Ingen har ett perfekt liv och kommer aldrig att ha.

Hur har eran helg vart?

  • tove

Gillar

Kommentarer

johannaolsen
johannaolsen,
Nämen gud vilken sötnos 😍nouw.com/johannaolsen
Törresvoll
Törresvoll,
ja hon är otroligt söt 😍nouw.com/törresvoll
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229