Vilken härlig vecka!

Innan vi börjar med att berätta om denna vecka så tänkte jag berätta om hur det gick i söndags på Nöjda nosar där det var en hel dag med nose work! Vi kom dit till 10 och fick lite information om nose work samt om upplägget på dagen. Efter det fick vi en och en göra ett behållar sök som bestod av kartonger, Bessy tog det super fort och var jätte duktig. Efter det fick vi träna på koppelhantering det var så svårt, att både hålla koll på om hunden markerade/hittade gömman och kolla så att kopplet inte hamnade i backen men det gick också helt okej (måste träna mer, jag alltså).

På slutet var det inomhus och utomhus sök och hon tog ena inomhus söket där man fick träna på "snabba" gömmor sedan på det andra tyckte alla hundar var svårt då den satt i ett hörn i rummet mot golvet. Hundar tycker det är svårt eftersom dom oftast rundar hörnen (som man tex gör när man rider).

Sen på utomhus söket tog B det jätte fint och jag är stolt då det var sist av allt en lång dag, vi fick göra ett fordon sök men då Bessy är rädd för bilar så har hon ingen glädje och vi måste bygga upp ett förtroende i att hon bara ska jobba runt fordonet och inte åka i det, hon försöker men söker inte helt tydligt samt man ser hur bekymrad hon är. Så lite saker att träna på sen ska vi börja tävla då jag fick tillsägelse om att jag inte tävlat med min duktiga hund.

Men den här veckan har vart hur bra som helst, började som alla andra dagar åkte till jobbet och sedan nu onsdag-torsdag har jag eftermiddag och testar stängning och det känns hur bra som helst men jobbar som vanligt på fredag igen.
annars har jag inte så mycket planerat den här veckan förutom roligheter i helgen, först fira Ellie som blir 5 år på Fredag samt ska passa lägenheten åt Jennie och Lisa på lördag. På söndag blir det förmodligen aktivitetspromenad om vädret tillåter (inte för varmt för Bessy).
Har inte hört något om lägenhet än men håller alla tummar och tår, vill så gärna !!
Har också pratat med barnmorska om att jag haft problem med mina P-piller på senaste så ska nu få testa en ny sort.

Men jag hoppas alla haft en super vecka, nu ska jag träna Bessy lite innan sängen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229