Vilken bra start på vecka!

Igår måndag var jag först till psykologen på morgonen och där fick jag göra ett självskattningstest som visade att jag har inte så mycket depressiva symtomen längre men har fortfarande ganska hög ångest och oros symptom.
Då jag har sånna stora svackor i mitt mående ska jag få fylla i ett papper och se om jag kanske ska bli skickad med remiss till psykiatrin i Sandviken, får se om jag blir det eller om jag måste börja stå på egna ben vilket känns otroligt läskigt men nångång måste jag ju göra det också.

Sen på kvällen följde jag med Jennie och Bowie på valpkurs, dom var otroligt duktiga och jobbade på roligt fint tillsammans. Jag var hundvakt åt Åskai medans hennes matte höll i kursen och den där hunden är ju så underbar, har verkligen ett speciellt band med den tjejen och hon har en otroligt fin och stor plats i mitt hjärta den stora klumpen.

Idag var jag på jobbet och det gick jätte bra, fick ta hjälp på eftermiddagen när jag skulle ta hundarna då jag har fått problem med händerna och kände att jag just då att jag inte skulle klara av alla 3. Men annars gick det super, har också kontaktat läkaren och fått en tid den 17/4 för att kolla upp mina händer.

Nu på eftermiddagen har jag bara legat på soffan men är nu påväg med pappa till brorsan och hälsa på.

  • tove

Gillar

Kommentarer

carola
carola,
Vad härligt att höra att depressionen blivit minrde, men trist att ångesten sitter kvar. Är lite samma för mig. Men ångesten ska väl minska den också mer och mer hoppas jag för oss båda 😊. imittpsyke.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229