Veckans roligheter!

Vet inte om jag ska vara jätte glad eller om jag ska bli mer deppig över att jag fick ha min älskling här en dag till, vi hinner umgås cirka 4h efter jag slutat i morgon innan han åker hem.
Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv, har vart otroligt skönt när solen varit framme men när den försvunnit så har det blivit små kyligt.
Emma och Tommy var här idag igen så har en otroligt trött hund här hemma då hon blir så trött av att ha resterande hundar här, men får hoppas hon piggar på sig till i kväll så vi kanske kan träna lite rallylydnads moment.
Den här veckan har jag först fått hem ett koppel från #tassashop som var otroligt skönt att hålla i och perfekt längd, sen fick jag också en kampis som är ulltovad då Bessy är otroligt svår när det kommer till att hon vill leka med och tillsammans med den fick vi också en ulltovad rallyapport. Köpte också en leksak från granngården i går som jag inte hunnit testa än, ska testa den någon dag här framöver.
Snart ska jag ta och duscha för att kunna göra mig redo för en jobbdag i morgon, vädret i morgon såg inte lovande ut då det verkar som det ska vara regn. Men ja, har valt att jobba med det jag älskar mest och då får man ta på sig kläder efter väder!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229