Veckans första dag

Har idag vart på Miroi som vanligt, idag pratade vi om sociala medier både allmänt och när det kommer till att söka jobb. Vi fick diskutera i grupp om våra tankar kring just det ämnet, allmänt kan jag tycka att sociala medier är en bra sak för att hålla kontakt, men till att söka jobb kan jag tänka mig att det kan va bra men kanske inte på typ FB eller liknande.

Sen prata vi också om att arbetsgivare kanske googlar den potentiella arbetaren innan anställning och om man måste tänka på vad man skriver på sociala medier, jag känner personligen att det inte är nått jag riktigt bryr mig om då jag har bloggen som jag skriver verkligen om allt i och då får det vara så.
Men tänker ni på vad ni skriver på sociala medier pga att arbetsgivare kan se vad du skriver? alltså om du vet att det ligger öppet för allmänheten.

Nu är jag i alla fall hemma och äter lunch, det ser väldigt regntungt på himlen men jag hoppas det håller sig till att inte regna så att jag kan ta en promenad idag då min fot är lite bättre nu. Senare idag blir det bara ta det lugnt och vila foten eftersom den kommer nog göra ont efter jag gått en promenad med hundarna.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229