Vart leder detta?

Har inte haft någon ork alls till mycket denna vecka, har gått till jobbet och sedan hem och sova.
Har haft ont i halsen och vart svullen i nästan 2 veckor nu så måste kontakta läkaren för att kolla upp varför, är inte förkyld eller så men halsen ger inte med sig..

Har tränat Bessy denna vecka och alltså det fotgående hon gjorde igår fick mig ju helt rörd, men hon orkar inte mycket nu. Hon har verkligen fått världens kula på magen och har gått upp från 3.8kg till 4.5kg sen parning tills nu, ska verkligen bli spännande och se vad som gömmer sig där inne och hur många. Så vart ska detta sluta? Hur många tror ni? 🙈

Men det är ju inte många veckor kvar, hon är beräknad i början av februari och det är ju alldeles snart.

Idag har jag vart upp till mamma efter jobbet då hon bjöd på pizza och sedan drack vi lite kaffe samt pratade innan vi åkte hem igen. Nu ligger jag i sängen och kollar tv samt väntar på att Höra ifrån mina promenad kompisar. Blir lite tråkigt att börja gå utan Bessy från och med idag men i går fick jag bära henne halvvägs för hon kunde inte hålla damma tempo en längre sväng längre, så hon får gå saktare men längre promenader annars ist.

Hon ska med på jobbet för kanske sista gången innan valpning i morgon och för att hon ska få komma ut ur lägenheten och träffa folk.

  • tove
  • Nära Thore Petregatan , Storvik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229