Varför jag vart off?

Jo det är så att jag håller på att packar lägenheten ... Vi flyttar på måndag nästa vecka och jag har inte kommit super långt, lägger in en bild på vårat kaos till vardagsrum just nu. börjar bli less på packande men snart kanske jag är klar, Alex jobbar ju om dagarna och kan inte hjälpa till så mycket förens på kvällen.

träffade jag Sara i torsdags och sedan har jag mest tagit det lugnt. Astrid fick träffa Jonsa när jag och Sara åkte till mamma och det gick ju hur bra som helst, Bessy och Astrid skötte sig helt okej inne hos mig också. B är lite rädd av sig men bara dom träffas lite mer så ska det nog funka klockrent, dom behöver lära sig att ignorera varandra. Sen måste ni ju bara få se halsbandet jag köpte till Sara ifrån https://silvercut.se/ , det är en avgjutning av hennes hund och av ett foto jag tagit. Känner mig som typ VÄRLDENS bästa vän, hehe.

Idag firar jag och Alex 3 år tillsammans av skratt och tårar. Känns inte som det gått tre år men vi håller hårt i varandra och kämpar på så mycket vi kan så får vi allt att funka. Har hänt så mycket på senaste året och är så lycklig över att det just är med honom jag får gå igenom detta.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229