Varför får jag inte..

Idag är det äntligen fredag vilket betyder att jag ska umgås med en kompis som jag inte träffat på ett tag, det ska bli otroligt roligt och trevligt. Vi ska äta tacos samt bara snacka om allt, ska bli så skönt att få göra nått som inte är hemma eller med hundarna faktiskt.

Sen har jag en stor fundering denna Fredag.. skulle klä på mig när jag duschat och tog ett par jeans, men tror ni jag kunde ha dom på mig, nej då jag sväller upp otroligt mycket i magen under mensen så satt byxorna inte alls skönt och jag fick ha bekvämare kläder istället. Så min kropp verkar inte vilja att jag ska få ha en finare outfit på mig för att jag har mens, varför kan jag ej få vara fin fast jag har mens? Haha, i-landsproblem är stort idag.

Gullan har fått vart ute nu på förmiddagen och sprungit lite då hon är vaken mellan 11-12 på dagarna men också sedan några timmar på eftermiddagen så sen sover hon hela nätterna, tror hon missuppfattat att hon är en hamster och att dom ska vara nattdjur. Men jag tycker det är mycket roligare med en hamster som är aktiv på dagarna då det visar att hon är väldigt social och kommer fram så fort hon hör att man själv är vaken och rör på sig nära buren.

Alma har också någon slags hosta som jag inte vet vad beror på, hoppas bara att den ger sig.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229