Välkomnar 2018 men ett svårt val...

Ja, då var 2018 här och det året började väl inte som jag trott, det började med att jag pga min psykiska hälsa måste omplacera Alma tillbaka till henne uppfödare då jag inte kan ge henne det hon behöver just för tillfället. Jag måste bli frisk innan jag kan ge en sådan kraftig individ en trygg famn att vara i och en stabil ledare, hon har pga min rädsla och ostabila psyke tagit över så hon har blivit en lätt stressad individ samt att hon inte kan hantera mig när jag får panikångest attacker.

Så på torsdagen den 11/1 åker vi tillbaka med henne, det känns självklart otroligt jobbigt men jag vet att det är det bästa för henne att komma till någon som har ork och kunskap för att hantera henne, kommer vara otroligt tomt utan den knäppisen i flocken men hon kommer få det super bra.
Många ifråga sätter mig om varför jag köpte henne när jag visste att jag mådde psykiskt dåligt, men till dom kan jag säga att jag var på väg upp på fötter igen när jag köpte henne och när hon kom till mig. Men under dom senaste 3 månaderna har jag bara fallit mer och mer tillbaka och är djupare i min ångest än vad jag någonsin varit någon gång.
Jag har kommit till en punkt jag själv inte vet hur jag ska hantera situationer med mig själv och det har aldrig vart så förut, har alltid vetat hur jag ska hantera min ångest men nu kan jag inte alls kontrollera när ångestattackerna kommer.

Men jag tror att jag gör otroligt rätt för Almas skull och tror att hon kommer växa otroligt mycket när hon kommer ifrån mig samt att jag kommer få utvecklas i mitt mående genom att bara ha mig själv.

Nu tänker nog många, men Bessy då? Såhär är det.. Hon ska åka upp och ha valpar i slutet av februari/ början av Mars, sen henne kan mamma och pappa ta hand om under tiden tills jag faktiskt känner att jag kan ta henne igen, men har inte någon som kan hjälpa mig på det sättet med Alma och då hon är så beroende av mig så blir det svårare för mig att åka på möten eller till och med om jag skulle behöva åka in på psykmottagning så har jag inte henne att tycka synd om för att jag inte är hemma.

Jag kommer göra allt för att ge mig själv all uppmärksamhet för att växa och komma upp på fötter, behöver verkligen bara hitta mig själv igen kunna veta vart jag har mig själv.


  • tove

Gillar

Kommentarer

Erica
Erica,
förstår att det är jättetråkigt att behöva lämna tillbaka henne, men ändå ett bra beslut av dig. Du behöver tänka på dig själv först & ditt mående 🌸 Hoppas att det snart går åt rätt håll igen. Kram! eswensson.se
Törresvoll
Törresvoll,
tack så mycket 💖nouw.com/törresvoll
crazydogcrew
crazydogcrew,
Väldigt starkt beslut av dig. Det är verkligen inte lätt, men det är ett bra beslut. Hoppas att allt vänder för dig snart <3 nouw.com/crazydogcrew
Törresvoll
Törresvoll,
Tack så mycket <3 nouw.com/törresvoll
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229