Vad ska man skriva?

Vet inte riktigt hur jag ska börja, kanske berätta något roligt jag gjort.. eller ska jag berätta om klumpen i magen, tårarna som bränner i ögonen eller ska jag kanske berätta om min halloween där jag hade det trevligt med vänner men drack så mycket för att kroppen var fylld av ångest egentligen, fyllde på med alkohol tillsammans med min ångest.. jag fick en så sne fylla i lördags så jag grät, skratta och var arg allt under samma kväll, inom några timmar.

Men kommer absolut inte säga att det var en dålig kväll, för det var den inte. Jag hade mestadels otroligt roligt, jag skulle bara tagit det lite lugnare.
Igår låg jag hela dagen, var så bakis så orkade ingenting. Kroppen va helt slut, men som jag fick höra igår man behöver falla totalt för att komma upp igen.. jag har inte fallit tillräckligt än, men jag vet att när det händer! Ja då är jag stark igen.

Men hur har livet vart annars då tänker ni? Förutom helgen, jo helt upp och ner har jobbat och försökt fokusera på hundarna. Orken finns knappt för C och B men jag gör det bästa jag kan, med detta mående jag har nu är det otroligt jobbigt med 2 hundar vissa dagar.. Men ska vara glad över min underbara sambo som verkligen ställer upp för mig och hjälper mig.

Var till minneslunden och tände ljus i lördags och sedan hade jag en minnesplats hemma för Love.

Sitter just nu på jobbet och väntar på kollegor och hundar, tur jag har C med mig så jag iaf får lite sällskap. Han börjar sätta sig mer och mer emot mig och testa mina gränser, går inge bra för honom men han försöker iaf. Hehe!
Annars idag vet jag inte vad jag ska göra efter jobbet för mår så otroligt illa fortfarande efter lördagens bravader, så blir väl bara ta det lugnt när jag kommer hem.

  • tove
  • Nära Linggatan , Sandviken

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229