Utställning i Mora

Idag har jag vart på hundutställning i Mora med Alma för att debutera i ringen, hon blev BIR och placerad på 5e plats i gruppfinalen. Är otroligt stolt över henne, hon var väldigt trött efter bilresan dit så hon var mer högt än lågt och i ringen visade hon upp sig ok. Mycket hopp,studs och bit i benet och hon ville inte riktigt stå stilla tillräckligt länge samt att domaren var ju otroligt spännande så henne kunde man ju smaka lite på.
Hon hade lite svårt att slappna av utanför ringen också så vi måste träna på att kunna vara passiv bland andra hundar samt kunna gå i grupp med hundar utan att vilja leka hela tiden, men hon är ändå 4 månader och fick otroligt fin kritik.
Emma ställde Hippie också och hon blev BIR, BIG 1 och BIS 3 av valparna så otroligt duktiga är dom och dom fick också fin kritik.

På vägen hem hämtade vi Bessy så inatt får jag sova med båda mina flickor och ingen kan vara gladare än jag, bara min fina pojkvän som saknas.
Nu ska jag bara kolla på tv med mamma och pappa innan sovdags, samt att jag ska packa för att i morgon ska jag in till Gävle och träna viltspår med Sabina och Nitro. Har bara gjort det en gång innan så skulle kalla mig helt som en nybörjare inom det så det ska bli otroligt lärorikt och spännande. Tror att Mandana och hennes hund Aryah också ska vara med vilket ska bli kul med fler människor att träna ihop med, får bara hoppas mina två skitungar sköter sig både på bussen och under träningen.

  • Bessy

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229