uppehållet är nu över

Nu har jag haft ett långt uppehåll och det har vart skönt faktiskt att inte behöva tänka på att man måste hålla er uppdaterade, men nu ska jag ge er en liten kort uppdatering om vad som hänt under tiden jag inte vart aktiv.

Vi börjar med att berätta att jag har avslutat min KBT- behandling för snart en månad sedan och jag börjar faktiskt bli riktigt stark så jag snart kan resa mig och visa världen vem jag är, Men hade det inte vart för den hjälpen jag fått av psykolog, familj och mina vänner hade jag inte vart här idag.

Men annars under dessa veckor har jag haft mycket i skolan att ta igen men nu börjar jag ligga i fas där sedan har jag också haft gymnasiearbete på hunddagiset i Skutskär och måste jag nämna hur bra jag trivs där?, måste saker ta slut också. Har vecka 20 kvar att vara där innan jag ska fokusera på att studenten börjar närma sig med stormsteg och snart är jag också ute i vuxen världen, när blir man redo för det? blir man någonsin det?, mycket kommer bli annorlunda men också med en viss spänning jag längtar till att studenten ska komma och jag ska lära mig leva ett eget liv.

Nu denna vecka (vecka 19), alltså just nu i skrivande stund sitter jag på tåget till Hässleholm för att vara på specialvecka, längtat efter denna vecka. Ska bli kul att träffa alla igen och förhoppningsvis så kommer jag åka därifrån som diplomerad djurtränare (klicker). Så eftersom jag nu avslutar mitt uppehåll så ska ni också få följa med mig denna vecka och jag ska försöka uppdatera varje dag.

Men mer än såhär har inte hänt på denna ca månad jag har vart borta och nu kommer det hända lite mer spännande saker här framöver så vad passar då inte bättre än att ni alla ska få följa med?. Har en hemlighet som jag släpper om några veckor och det kommer bli en så rolig sak som händer.

Men nu ska jag fortsätta åka tåg i några timmar till, ska beräknat vara framme cirka 12.10.


Hälsa välkommen till senaste tillskottet i min familj, Guldhamstern Skurt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229