Uppdatering om mig

Som jag skrev för ett tag sedan var jag med pappa och Jennie i Norge och hälsade på mina farföräldrar, det var en trevlig helg och jag hade det bra där.
farfar mår inte så jätte bra men han är en kämpe och jag tänker ha hoppet uppe om att han blir bättre snart, han verkade ju ändå ha bra dagar och sämre dagar så jag hoppas, hoppas och hoppas ännu mer på att han ska slippa ha ont mer snart.
Bilder jag tog där ligger kvar på kameran då jag inte haft orken att kolla igenom dom än, men dom kommer upp på bloggen så fort jag fixat dom.

Sen jag var i Norge har jag inte gjort så mycket mer än att vart hemma och sedan var jag några dagar hos hjärtat, mitt mående har verkligen svajat jätte mycket senaste veckorna och jag har inte haft en enda dag där jag fått må bra en hel dag.
har haft en vecka ledig då vi har haft lov och egentligen skulle jag ha haft praktik nu i tre veckor men jag har ingen ork i kroppen att ta ansvar för hundar eller träna hundar, Jag mår så dåligt av att veta att jag inte klarar av att ha praktik då det kan förstöra så mycket i skolan, men mitt mående är så mycket viktigare än så. Jag måste få känna att ja ska få må bra innan jag kan tänka på att jag ska göra saker jag vet kommer krossa mig inombords.
Den dagen kommer jag vet inte när dagen jag ska känna mig frisk kommer men jag vet bara att den kommer i framtiden, det kan ta 2-6 månader men också några år.. Men till nått annat som kan göra det här inlägget till nått roligt att läsa.

Vi har snart sålt alla våra valpar och det är så skönt att alla underbara bäbisar har fått egna hem, alla köpare har vart nöjda med sina hundar och det känns så bra att min mamma kan föda upp så fina och bra hundar.
Jag har faktiskt funderat på om jag ska gå med i mammas kennel när jag har fått ett jobb och gått klart skolan, för om jag utbildar mig till instruktör i olika sporter så kan jag hjälpa mamma ha lite kennelträffar och vi kan ha olika aktiviteter. Men det är när mitt liv har vänt och jag mår bra igen, men jag har lärt mig att utan framtidsdrömmar så kommer man ingenstans i livet.

Den här veckan ska jag bara ta det lugnt och vara hemma, i helgen åker jag till Väsby och har en super kul helg! men nu ska jag lyssna på en ljudbok och vänta på att mamma ska komma hem.
senare ska jag också träna min lilla Bessy då hon har energi som räcker och blir över.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229