Tråkonsdag

Idag har jag inte gjort mycket, vaknade runt halv tolv och gick då en promenad med Alma som var så skönt. Sen så tränade hon och jag lite kontakt, tricks och att hon ska kunna gå mellan mina ben för att jag vill att hon ska kunna göra det för att underlätta när vi åker kommunalt, hon älskar alla människor men alla människor älskar inte henne men det tror hon så hon vill hälsa på alla helst på bussar. Det funkar hemma bra så nu ska vi ut och träna mer på det bland störningar innan vi överför det att funka i kommunaltrafiken, nu på kvällen tänkte jag träna lite utställning inför Lördagens debut.

Var också in med min mobil till elgiganten för att den krånglar jätte mycket och hoppas på att dom kan fixa den, ska sedan spara i hop pengar så jag kan köpa mig en ny men just nu har jag bara haft denna i cirka 9 månader så den får ta och leva ett tag till. Otroligt missnöjd över denna mobil då den verkligen typ började krångla efter 6 månader och det tycker jag är helt sjukt, en telefon ska hålla ett tag för att man inte ska behöva köpa en ny varje år eller varje halvår.

Så nu har jag precis ätit och tänkte sitta här vid datorn och fixa lite saker innan jag ska duscha för att kunna lägga mig i tid, ska upp klockan 9 i morgon för att jag har ett möte i Sandviken, sen ska jag nog in till Gävle på kvällen för sökträning då det var så kul sist och behöver hålla i gång det så vi i alla fall har börjat bruksträningen något.


  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229