Träningen med Bessy

Träningen med Bessy gick inte helt som jag planerat, vi har som jag tidigare skrivit inte tränat ihop på väldigt länge så hon var övertaggad och jag hade nog lite för mycket krav på henne. Men bara att börja träna mer och oftare så ska vi se att vi är det dream team vi alltid varit, när vi väl hittar varandras knappar igen så kommer vi flyta på i träningen som vanligt tror jag och jag kommer aldrig en sekund tvivla på den här hunden, finns så mycket kapacitet i henne som jag ser att hon vill ge och visa.

Kommer absolut bara se dagens inte jätte lyckade rallyträning som nått negativt bara ta med mig detta och jobba framåt igen, vi brukar aldrig ha svårt att hitta tillbaka till där vi va fast vi har långa uppehåll. Hon är ju helt fantastisk denna lilla hund, hon försöker alltid sitt bästa hur knas det än kan bli men vad mer kan man kräva av henne? nej, precis kan inte begära mer av henne
än vad hon vill ge för stunden fast jag vet att det finns mer i den lilla kroppen att komma ut.
Men jag går inte under för en "misslyckad" träning, jag blir starkare och kommer igen!

Men i alla fall så kom jag hem runt 17 tiden så tränade cirka två timmar och eftersom rallyträningen inte gick som planerat så tränade jag lite lydnadsmoment istället vilket gick hur bra som helst, men jag vet att både jag och Bessy måste lära oss arbeta med kopplet på då det oftast är det som ställer till i rallyn.

Nu på kvällen ska jag bara kolla lite på datorn jag fått låna av min bror för att min egna håller på att ge upp och sedan blir det en dusch innan sängen för ska iväg på ett möte som vanligt med min jobbcoach, hatar dock dessa möten då dom är så otroligt tråkiga och jag inte tycker jag får ut någonting av dom än men har som sagt bara gått hos min jobbcoach i ca en och en halv vecka så kanske kommer något jag får ut mer av. Någon mer som gått hos en sådan och tyckte det var värt det?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229