Tisdag (långt inlägg)

Hejsan!

Det har inte hänt så mycket under dom senaste veckorna som jag känt att jag vilja delat med mig av, det har mest vart fest och ångest plus lite sängliggandes så inte så intressanta saker, förutom att jag tog tag i min sociofobi och följde med hjärtat till hans kompis och var med när dom spelade lite spel. Det var jobbigt i början typ som två första timmarna men det släppte mer och mer, så nästa gång kommer bli mycket roligare och trevligare.

Men idag tog jag mig i kragen och åkte till Malin med Bessy och tränade lite, fick inte helt tillbaka träningssuget men det var skönt att göra nånting utanför hemmet och sedan umgås lite med Malin. Sen när jag kom hem spelade jag lite The sims 4 då Emma har köpt det till mig så nu ska jag mest dricka kaffe och sedan ta en dusch innan jag ska sova.

I morgon börjar jag skolan igen efter att ha haft 1v lov och 3v sjukskrivning, har inte den bästa känslan över att börja igen men ska ändå bli skönt att slippa ligga i min säng hela veckorna och tycka synd om mig själv. Har också utvecklingssamtal i morgon som jag är väldigt nervös över eftersom jag inte tycker om att jag inte klarar av att gå fullt schema och att jag inte knappt klarar av dom två lektionerna jag har, men hoppas också att vi pratar mycket om mitt mående då för jag behöver verkligen skolans stöd för att kunna klara skolan. Men ja, det som sägs i morgon på samtalet få vi se.

Måste bara skriva in det lite här då jag tänker mycket på det och tycker alla borde få läsa det, jag vill tacka min pojkvän så mycket för att han finns och stöttar mig så som en partner bör göra när man inte mår så bra. Han kan jag alltid prata med och han lyssnar alltid på vad jag har att säga, han försöker alltid uppmuntra mig och han lyckas riktigt bra med det ! Älskar Alex så mycket

Måste också berätta att min kanin Kompis har fått flytta då han inte fick den uppmärksamheten han borde ha, han bor nu hos mormor och ni ser ju bara på första bilden hur bra han fått det.

>

Ett litet tips om vad nästa ”bokrecension” kommer bli så är det Therese Lindgrens bok ”Ibland mår jag inte så bra”

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229