Snöstorm!!

Idag har jag inte gjort mycket alls, det är typ en snöstorm så det har kommit mycket snö och blåser jätte mycket.
Bessy är jätte lycklig för att snön har kommit men inte riktigt fått lekt så mycket som hon vill för jag har inte velat leka med henne då det är otroligt kallt, så hon fick springa lite på gården och jaga snöboll men inte mer än så.

Har också badat henne nu på eftermiddagen samt borstat, klippt tassar och klor så nu är hon fin och fluffig. Så otroligt liten hund men tar ändå en stund att göra klart allt, började cirka 16 och blev klar precis så det har tagit nästan 2 timmar.
Men nu är hon iallafall fin och jag kan ta med henne till Väsby i morgon så vi kan umgås med bästa människorna.

Nu på kvällen tänkte jag ta och spela lite ps4 då jag fick hem ett nytt spel i går, sen ska jag också packa och göra allt klart för att kunna åka i morgon.
Har inte så mycket att skriva om i dag då jag bara vart inne och kollat på tv, Men min arbetsförmedlare hörde iallafall av sig i dag och jag tillsammans med han ska på studiebesök på platsen jag förmodligen ska arbetsträna på och bygga upp min trygghet bland "kunder". Men kommer mer info om det när jag vart där och allting är klart.


Gillar

Kommentarer

Josefinezimmermann
Josefinezimmermann,

Vad mysigt att få spendera en heldag (nästan) med hunden! Vad spännande med studiebesöket. Hoppas att det blir bra! Ha en fortsatt trevlig kväll! 😊

nouw.com/josefinezimmermann
Törresvoll
Törresvoll,

tack, detsamma 😊

nouw.com/törresvoll
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229