Snart är det helg..

Vilken lugn vecka jag haft nu!
Måndagen började med att jag var hos psykologen på FM, det mötet gick bra vi pratade lite om vart jag är i livet och sen fick jag fylla i papper för att se om jag hade någon tendens till att vara bipolär. Men det fanns ingenting i mina svar som enligt min psykolog visade tecken på bipolaritet, känns ju ändå skönt att ångesten finns pga andra orsaker. Mamma och pappa skaffade en kattunge, hon heter Kokos och är en sköldpaddsfärgad bondkatt.
Tisdag fick jag testa ha öppning på praktiken vilket var faktiskt lättare än jag trodde, nästa vecka ska jag testa 6h då det är så jag kommer gå när jag får en anställning.
Onsdags var jag på kurs på kvällen med Bessy för att visa vad vi kan inom ”Do as i do”, har påbörjat rakning på ena dagishunden ”Berra”, går bra men han blir för rastlös så man får ta lite i taget.
Idag torsdag fortsatt jag med Berra och blir klar med honom i morgon, efter jobbet så mötte jag upp hjärtat och sedan gick vi till bilen då mamma och Jennie hämtade oss.
I helgen ska jag firas på lördagen då jag fyller år på söndag, vill också till en hundutställning och titta på söndag men då mamma jobbar och pappa fortfarande har ont i ryggen blir det väl ingenting..
Nu ska jag kolla lite tv innan sängen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229