Sista kursen...

Idag var det sista kurstillfället, vi körde uppletande och personspår.
Det gick helt underbart bra, uppletandet hade Alma lite svårt med men det har hon ju aldrig testat förut så det ska vi absolut göra mer av. Men spåret tog hon noggrant med en fart som gick taktiskt, lite väl på i linan men ändå följde hon spåret jätte bra. Stolt över henne då hon faktiskt tog det lugnt emellan alla andras spår och låg för det mesta ner, var lite drag i kopplet medans vi väntade under uppletandet men annars gick hela kurstillfället hur bra som helst.

Ledsamt att det var sista gången, men bara att leta mer kurser. Finns inget roligare än att gå kurs tycker jag då man lär sig så mycket av det, ska försöka gå en kurs nästa år med Bessy också så hon också kan få göra nånting, men mest just nu är fokus på bruks och lydnad med Alma då jag är helt "grön" inom dom grenarna.

Ska också säga att denna vecka kommer bli tråkig att läsa om då jag fått en förkylning, har just nu feber så ska bara bädda ner mig i soffan och kolla på tv med mamma.
Tänkte göra mycket i morgon men får se hur jag mår och vad jag orkar med.

Ska försöka göra något om dagarna så ni får nått att läsa om, men i alla fall tidigare i dag var jag iväg och letade vatten avvisande skor med mamma och hittade ett par jätte sköna skor som jag tyckte funkade faktiskt helt okej.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229