Regn regn regn

Hade gjort en planering idag för att jag skulle testa lägga ett spår med Alma för att se hur hon använde nosen men det gick inte så bra då jag vaknade upp till en massa regn, Hon har inga problem med att vara ute i regnet men blir så svårt för henne att gå spåret i skogsmiljö när det är blött på stenar och stubbar. Vill inte att hon ska råka halka så hon blir rädd eller skakad, eftersom hennes ben inte är så jätte stabila än för dom är ju långa och bångliga.

Så nu får jag börja planera om lite vad vi kan träna inomhus istället, tänkte om jag skulle introducera henne till behållare med hjälp av godis så att hon också kommer in på nose work spåret till slut, sedan med Bessy tänkte jag ta lite inomhus sök så att hon kan få jobb på doften lite mer. Vi har legat lite på latsidan när det kommer till nose worken så vi ska börja med det nu igen.

Men annars idag ska jag städa mitt rum, rensa och göra ordning i garderoben för har just nu bara kastat in kläderna på hyllorna typ. Eftersom det är en sån tråkig dag så blir jag bara inne och försöker roa mig.

Finns lite saker jag inte gått ut med på bloggen och berättat för er riktigt än, det kommer både bra och dåliga saker inom snar tid så ni får hålla ut. Har just nu inte den största motivationen till att göra vissa saker, men jag försöker i alla fall få in minst ett inlägg om dagen. Dom kanske är korta och inte så "bra" skrivna men hoppas ni är nöjda ändå.


saknar min Love så otroligt mycket just idag :(

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229