Onsdag 3/7

Alltså nu är vi inne i Juli, det är så sjukt. Vi flyttar snart och tror ni jag har packat än? Svar..nej, kanske är dags att börja med det nu.
Men vart börjar man? Höger, vänster eller där i gömman bakom allting annat. Svårt att veta men det kanske flyter på sen när man väl börjar, är så taggad på denna flytt. Att få större, mer möjligheter, Delvin kommer hem igen och vi alla kommer få ett bättre liv utan att bo uppepå varandra.

Den här veckan har jag mest tagit det lugnt efter jobbet pga huvudvärken som jag haft i flera dagar, men idag tänkte jag att jag skulle försöka städa lite hemma och fixa i lägenheten så att jag får in kaninburen pappa har byggt. Hämtar hem den lilla killen efter den 13/7 då han är 8 veckor då, men vad ska han heta tro? Ja ni får komma med bra namn och ni ska få så mycket bilder ni bara vill ha när han är hemma.

Ayla är nu 5 månader och vildare än någonsin, hon är så lik sin mamma. Att får hon inte jobba biter hon sönder allt, vi har vissa problem med koppel gående då hon gärna drar utåt från mina fötter vilket är påfrestande för oss båda. Men det ska vi säkert kunna jobba bättre på när jag vet mer hur jag ska göra, men annars är hon hur lätt lärd som helst.

Jag jobbar bara 1,5 vecka till innan det är semester i 3v. Hur skönt ska inte det bli, att bara få ta hand om mig själv och hundarna medans jag packar, plus att jag kan bygga en kontakt med kaninen mycket lättare eftersom jag kommer va hemma i början.
Hoppas alla ni får en fantastisk sommar och har haft det fantastiskt redan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229