Onsdag

Igår var jag på kurstillfälle numer 2 med Alma, vi fick träna på hundmöten, kontaktövningar, fotgående och en försvårad inkallning och Alma klarade allting jätte bra så jag är otroligt stolt över henne. Så nu ska vi träna på det som vi fick lära oss så att vi kan briljera på nästa kurs på tisdag, hehe sedan pratade jag lite med Maria efter kursen hur jag ska få Alma och Bessy att acceptera varandra och fick då jätte bra tips på hur jag skulle göra. 
Så idag ska jag vänta på att Emma ska komma hit så vi kan träna lite hund tillsammans men innan det ska jag bara ta det lugnt och ge Bessy lite uppmärksamhet kanske träna lite nose work då det var länge sedan. 

I morgon Torsdag ska jag på möte i Sandviken sedan följa med Emma till Valbo och efter det ska jag hem och hämta hundar samt packning för att åka till Väsby i helgen för att få tänka lite på mig själv och bara umgås med hjärtat och hundarna. Vet inte riktigt vad vi har för planer för helgen men mest bara ta det lugnt och jag ska träna hundarna i annan miljö än bara hemma utanför gården, men det kommer ju absolut uppdateringar om det under helgen. 

Sedan är jag lite sjuk så är inte så pigg idag, men min mobil är klar på service så hoppas den funkar bättre nu så jag är förväntansfull att äntligen få ha en mobil som faktiskt funkar. 
Väntar bara på att pappa ska hämta den så att jag kan få starta upp den igen och testa, men nu ska jag dricka lite kaffe och ta en Alvedon för har så ont i kroppen. 

 

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229