Om min situation

Jag har vart väldigt off på senaste med att vara aktiv här, men det har sina anledningar. Tänkte att jag skulle berätta lite om varför jag inte vart så aktiv.

Jag har blivit diagnostiserad djupt pågående depression och ångest, allting i mitt liv föll på plats varför jag inte kan sova, äta eller ens koncentrera mig. Men nu har jag fått medicinsk och samtalshjälp för att se till att jag arbetar mig upp igen. Det finns mycket runt mig nu som påverkar mitt mående men dom största faktorerna var skolan och är körkortet, men jag har bestämt mig för att körkortet och skolan får ta den tiden det tar för jag kan inte göra mer än vad jag vill och orkar. Det här med depressionen har också gjort att hundträningen har blivit lite till åsidosatt och jag tränar bara lite små saker inte så mycket som jag vill men så mycket jag är kapabel till.

Jag har fått mediciner som jag äter men dom hjälper inte jätte mycket men ska tillbaka till läkaren igen den 17onde och förmodligen få annan mediciner.

Ni kommer få följa min väg tillbaka till verkligheten och mitt liv jag hade innan jag fick detta mående, med hjälp av mina underbara vänner och familj så kommer jag komma långt här i livet.

Har fått en ny vänskap med en så underbar person som jag verkligen klickade så bra med, han kom in i mitt liv när jag behövde han som mest och nu kommer jag aldrig släppa han. Hans namn är Alexander och är världens underbaraste !

Sedan vet jag att jag har två underbara tjejer som alltid ställer upp på mig och får mig att må bra iaf vissa dagar, vissa dagar går det inte att få mig att känna mig glad men Desirèe och Regina ger inte upp! älskade tjejer !

Men nu ska jag njuta in min första helg på sommarlovet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229