Nytt inhandlat i hundlådan!

Var som tidigare skrivit hos en studievägledare och jag ska kolla upp lite olika utbildningar som kan vara intressanta för att sedan kontakta komvux om hur jag ska kunna plugga vidare och plugga upp mina betyg.

Så han gav mig lite olika papper och sidor jag skulle kolla upp samt bad mig gå till en syv på komvux och prata med dom.

Efter det gick pappa in på Lidl och jag gick in med Alma på en djuraffär som ligger i närheten för att socialträna lite, hon skötte sig helt okej och sedan tjatade jag på mig ett koppel av pappa som jag blev rekommenderad av en tjej som jobbade där. Det är ett antiglid koppel så jag kan få bättre grepp om henne och sedan för att få henne att sluta bita i kopplet så är det att inte tillåta det alls från dag 1 alltså idag att hon ej får dra i det kopplet, hon förstår väldigt mycket men lär sig för fort hur hon ska göra "bus" för att få uppmärksamhet. Så hoppas det funkar otroligt bra och helst över förväntan, har idag också bytt mobil för att testa om jag vill byta bort min Huawei till en Iphone 7.

Nu kollar jag på tv och myser med hundarna som precis fått kvällsmat, Emma och Tommy har vart här några timmar på eftermiddagen så det har vart kul.

I morgon är det en helt vanlig Torsdag, först möte och sedan vara hundvakt åt Hippie (vet inte om alla hundar blir med) men vet i alla fall att det blir Hippie och jag.


  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229