Nya skor!

Innehåller affiliate-länkar

Idag har jag vart in till Valbo med mamma nu på eftermiddagen och köpte nya skor och dom är svarta utan något speciellt utseende, men är otroligt sköna och köpte extra sulor till då jag är plattfotad så nu ska dom bli otroligt bra för min rygg och fötter bara jag vant mig med sulorna.
Ska sedan köpa andra skor som jag kan ha mer till vintern och sedan ett par som jag kan träna hundarna i så att det blir skönt, så skönt att äntligen ha hittat en butik där jag kan hitta sköna bra och skor för bra pris till mina stora fötter.

Tidigare idag var jag först hos jobbcoachen sedan träffade jag min saknade älskling en stund innan jag tog bussen hem för att vänta på mamma, senare i dag ska jag träna hundarna eller åtminstone ta en långpromenad beroende på om min huvudvärk och mensvärk släpper lite mer. Vet inte riktigt än vad jag ska träna på så jag ska tänka lite på det innan jag börjar.

I morgon händer det en spännande grej som ni får se då, hihi. Längtar så mycket och när ni ser vad det är kommer ni förstå.
Men nu börjar min helg och idag ska jag bara ta det lugnt efter jag gjort mina "måsten", Men nu ska jag bara ta och lägga mig en sväng på soffan så att jag kan fortsätta dagen när jag mår lite bättre.

Kom ihåg min omröstning härså att jag har ett svar till på söndag! klicka på länken så kommer ni dit på engång!

Röstning -> http://nouw.com/t%C3%B6rresvoll/behover-er-hjalp-31468408


Vty <--- klickar ni här så kommer ni till skorna jag köpte.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229