Ny familjemedlem

Som ni kan läsa i titeln så har jag skaffat mig en ny medlem till familjen, det är en dvärghamster hona på 5 månader. Hon fick namnet Gullan av mig och är så mysig, vill gärna komma upp i handen och springa runt sedan har hon också fått gå i soffan lite men nu ska hon få ha det lite lugnt så hon faktiskt hinner boa in sig. Så fort man stoppar ner handen eller håller på i buren kommer hon till handen samt går man bara vid buren så kommer hon fram ur huset och verkligen visar att hej här är jag, hon kommer inte kunna ta en plats som ett förlorat djur har men hon är så mysig och tam på ett sätt som gör att hon är en av dom bästa hamstrarna jag haft redan och då har jag inte haft henne i mer än ca 5 timmar.

Kommer bli kul att se hennes förvandling och om hon kommer bli mer mysig än vad hon redan är eller om hon kommer vara lika som nu, hon är väldigt busig också då hon gärna naggar på fingret och visar att hon vill ner och springa istället för att sitta stilla i handen.

Så idag har jag inte gjort mer än att hämtat hem henne och fixat massa till henne, har också beställt en sak som kommer om någon månad till henne. Nu sitter jag bara och håller på med datorn då jag har mensvärk så den får gärna försvinna innan jag ska sova för i morgon ska jag upp tidigt och följa med Malin för att kolla på en rallylydnadstävling sen efter det ska jag hjälpa Jennie och Lisa med att flytta.

Hundarna har idag bara fått ta det lugnt, har tränat ordförståelse med Alma men inget mer än så och i morgon ska jag träna nose work har jag planerat för att se om jag kan få in Alma på doften.


Bilderna på Gullan är suddiga då jag bara tagit med mobilen och hon vill som sagt inte sitta stil, hehe.

  • tove

Gillar

Kommentarer

saandrawaaldt
saandrawaaldt,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229