Nu kommer jag !

Nu tänker jag komma tillbaka hit så ni kan följa mitt liv igen, Äter fortfarande mina mediciner och dom funkar jätte bra samtidigt går jag hos psykologen var 14 dag ungefär. Så på den fronten börjar livet gå åt rätt håll och det är så skönt.

Men skolan går inte lika bra, det är jätte svårt och jag har jätte svårt att hänga med utan att känna att jag ska bryta ihop så fort jag kommer till skolan. När jag kommer dit vill jag helst bara vända och åka hem igen, det känns som en käftsmäll med ångest som sköljer över mig när jag kommer dit… Men tänker stå på mig och få den hjälpen jag behöver så att jag i alla fall kommer till studenten sommaren 2017, den känns långt bort nu men JAG SKA DIT!!!!!

Lite gladare nyheter är att jag har börjat sökt extrajobb så jag förhoppningsvis kan få in lite mer pengar och en stadigare ekonomi, så man kanske kan skaffa sig ett boende snart!

Denna helg har jag inte gjort mycket mer än att jag firat en av mina närmsta vänner på hennes 18 års dag ! var en sån kul kväll i går.

Nu ska jag söka fler jobb och drömma om en hund

Vilgot har fått flytta till en bekant för att han inte trivdes här hemma, han är fortfarande i mina ägor men får bo där tills jag hittat ett hem där vi kan bo utan stress.

Vilgot och hans kompis Glufsen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229