Nu kan ni som inte har egen blogg, ändå följa mig!!

Nuow har kommit med en så smart grej till appen nu, den gör att du utan blogg kan ladda ner appen utan att ha en egen blogg men fortfarande kan följa mig och andra bloggare här på Nouw. Kommer lägga en knapp här nere i inlägget där ni kan trycka föratt börja följa min blogg och inte missa det jag lägger upp.

(texten här nedan är Nouws egna förklaring som jag lånat)

Så kommer du igång med nya följardelen av Nouw-appen

1. Ladda hem appen från antingen App store eller Google Play.

2. Klicka på knappen "... följ bloggar" när du skapar ett konto och du hamnar därmed i en ny del av appen, med endast de funktioner du behöver för att följa och interagera med dina Nouw-favoriter.

3. När du loggar in hamnar du direkt i ett nyhetsflöde. Där får du förslag på Nouw-bloggare att följa, men kan även söka på andra bloggar på Nouw samt även på bloggar utanför Nouw.

4. Menyn i följardelen av appen har precis det du behöver. Här kan du se notiser från när folk har bloggat eller när du exempelvis har fått svar på kommentar. Du kan även skicka meddelanden till andra. Vill du sedan gå från att endast ha följardelen av appen, till att skapa en egen blogg? Klicka på "Starta blogg" i menyn och en blogg skapas åt dig, och du hamnar inne i bloggdelen av appen. Ja, det är inte svårare än så!


7 fördelar med att följa Nouw-bloggar i appen

1. Du hamnar direkt in i blogginlägget när du klickar från nyhetsflödet, och slipper att se en avskalad RSS-version av bloggen först. Du räknas även som en besökare - vilket hjälper bloggaren då du syns i hens statistik!

2. Du kan följa bloggar både på Nouw och på helt andra ställen

3. Du kan välja att aktivera pushnotis när dina favoriter bloggar, så missar du aldrig när en av dina favoriter publicerar ett nytt inlägg!

4. Kommentera och interagera med andra direkt i appen, utan att behöva skriva i dina uppgifter varje gång

5. Du får notiser direkt i appen när du får svar på din kommentar och slipper signa upp för att få e-post när du fått respons

6. Med ett enkelt knapptryck kan du starta blogg och aktivera bloggdelen av appen

7. Den är såklart helt gratis både att använda och ladda ner

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229