Näst sista kurstillfället

Som det står i titeln var jag och Alma på våran näst sista kurstillfälle idag, hon skötte sig otroligt bra under inkallningen valde mig före andra människor,leksaker och köttbullar så jag är otroligt stolt och hoppas att det kommer hålla i sig så att hon alltid väljer mig framför allt.
Sen gick vi in i lokalen och pratade passivitet, hon skötte sig helt fantastiskt där men jag vet att det är något jag måste jobba på väldigt mycket med denna dam då hon gärna vill att det alltid ska hända nånting. Så ska nog bara börja med att gå ut på planen vi har på gården ta en stol och sätta mig för att visa henne att det kan va tråkigt på ställen hon är van att träna på också, hon har då mycket stress i kroppen för att hon inte slappnar av så inne biter hon i tassarna, svansen eller är överallt och ute drar hon i kopplet (dragkamp) eller skäller. Men hon är liten så vi kan lära oss mycket tillsammans, Bessy har bara fått tagit det lugnt i dag eftersom jag var i Sandviken hela förmiddagen sedan somnade jag i sängen nån timme innan kursen, men hon har tyckt det har vart skönt också för då fick hon ju sova med mig.

Älsklingen har kommit idag också så denna helg blir mys med honom och träna hund, ska sätta mig och planera för helgens träningspass för att ha mer struktur på dagarna. Nu efter kursen har jag bar kollat på tv med älskling och fikat lite med alla här hemma innan mamma åkte till jobbet, snart ska jag gå och lägga mig då jag är ganska trött eftersom jag sov Max 30 minuter i natt så är helt död i kroppen.

I morgon har jag inget speciellt på schemat, är det fint väder tänkte jag ta hjälp av honey och fota hundarna men annat blir det väl träna vovvar samt fredagsmysa.


Har också fått hem 14 klickrar som pappa köpt på geek och jag älskar dom

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229