När vänder det?

Allting varje dag tar ner mig mer och mer, att gå till jobbet är så påfrestande just nu.. Att komma hem betyder sova några timmar, orkar inte ens fixa min lägenhet som jag var så petig med i början.. orkar inte städa då jag blir utmattad efter 5 minuter, orkar inte träna hundarna då jag har så dåligt tålamod..

Kan inte göra något jag gillar längre eftersom det tar otroligt mycket på mina krafter..

Har iaf gjort exakt samma saker sen sist jag bloggade, eller ja förra helgen va ju vi till svärmor och det var trevligt.. men annars har jag bara jobbat, sovit och vart inne hela dagarna.

Fick igår reda på att min kanin som bodde hos mormor har gått bort då han blev helt plötsligt sjuk, så har vart extremt låg sen i går..
Försökte städa idag men vart utmattad efter några minuter så kunde inte fortsätta, så nu ligger jag i sängen med ångest och funderar på massor av saker..

Idag blir det åka upp till mamma och pappa för att äta tillsammans med familjen, trevligt hoppas jag på men egentligen skulle jag vilja låsa in mig och inte göra någonting annat..
Men är inte långt kvar tills att mitt mående kan bli bättre, efter nyår så ska det nog ändras. Då kanske man kan trivas igen och leva dagarna som man vill och inte bara må piss.

Men nu ska jag faktiskt försöka orka mig upp ur sängen igen för att ska göra lite saker innan mamma hämtar upp oss.

  • tove
  • Nära Storvik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229