När man undrar vart livet går..

Har suttit och tänkt lite nu på kvällen, funderingar på vart att livet ska ta vägen.. just nu känns det som att livet går helt åt fel håll än vad man egentligen vill att det ska göra, tycker att allt jag vill inte alls går den vägen. Lite ledsamt och känns lite som att jag inte kommer stå i detta spår och trampa länge innan jag tar mig upp och faktiskt känner wow, nu går det brand livet.

Jag kämpar varje dag, för att livet ska gå åtminstone framåt men det är väldigt långt till dess. Jag orkar kämpa men inte alls så mycket som det kräver.

Jag skrev en egen vårdbegäran till Sandvikens psykiatri men blev avvisad och dom skrev att jag skulle kontakta hälsocentralen här och sedan få en remiss den vägen. Men den vägen har jag försökt med förut men gick inte så varför skulle det gå nu?
Vet verkligen inte hur jag ska ta och komma upp från botten där jag är just mu, har ingen jag kan riktigt prata med då man inte alltid vill prata med familjen eller pojkvän om allt..

Någon som vet hur jag kan göra??
Står inte ut mer 😑

Gillar

Kommentarer

psychobitch
psychobitch,
Jag vet inte riktigt hur det funkar där du bor, men vårdcentralen är oftast den vägen man behöver ta om man inte redan är inskriven på psykiatrin, alternativet är typ privat psykolog, men det är oftast väldigt dyrt. Det som är klurigt med att gå genom vårdcentralen är att man behöver vara väldigt tydlig, nästan överdrivet tydlig, med hur man mår för ofta så tas inte psykiska besvär på allvar. Så jag tror att den enklaste vägen är att boka tid på vårdcentralen igen och förklara överdrivet vad du har för besvär, det kan hjälpa att skriva en lista på det du ska ta upp innan besöket så att ingenting glöms bort och vill dom ändå inte skriva remiss så kan det funka att sätta lite press på dom, typ skriva mail till högre chefer, att klaga brukar sätta lite fart på maskineriet. Hoppas att du får en remiss och hjälp! nouw.com/psychobitch
Törresvoll
Törresvoll,
Får testa igen och igen tills jag får hjälp nouw.com/törresvoll
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229