mysmorgon

Klev upp runt nio idag för skulle släppa ut mamma och pappas hundar då dom jobbar förmiddag, har hunnit drukigt massor av kaffe och nu ligger jag i soffan och myser med mina hundar innan jag tänkte träna Alma lite när jag väl kommer på vad jag vill göra ^^

Jag och Bessy ska träna rallylydnad med Malin idag efter klockan 15 så det ska bli kul att få komma iväg ensam med min lilla stjärna och komma igång med träningen, ska mest träna för skojskull men också kolla om hon kanske är tävlingsklar då jag är så sugen på att anmäla henne till någon tävling här framöver. Denna dag kommer vara mycket Bessy för en gångs skull då vi inte haft en ensam dag på snart 3 månader så behövs det, kommer också bli kul att komma igång med henne så vi kan börja planera tävlingsåret 2018 tillsammans.

Hon gick ju tyvärr tom denna parning så hon ska paras om till nästa år också men nån tävling hinner vi nog med, sedan ska vi börja mer att fokusera på freestyle också.

Så nu ska jag bara fortsätta kolla på tv och vänta på att mamma och pappa ska komma hem samt att jag ska kolla om det finns nån lunch att göra i ordning.

  • Bessy

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229