Myshelg!

Igår var jag och älsklingen till Märsta för att umgås med hans syster samt kompisar som bor i samma lägenhet, vi hade en otroligt trevlig dag/kväll med god mat och god dryck. Vi åt tacogratäng samt drack lite cider,öl och ett glas vin under kvällen, så skönt att få umgås med vänner man inte träffat på väldigt länge.
Efter maten satt vi och pratade i flera timmar, var så otroligt mysigt och trevligt. Måste snart göras om, vi gick också lite med deras hundar också.

Idag har jag och Älsklingen vart i Solna på mall of scandinavia, har gått runt där i flera timmar och kollat i affärer. Haft en otroligt bra dag och så skönt att hitta på något med honom själv, vi åkte hemifrån runt 15 och kom hem igen runt 20 så hela dagen gick verkligen åt. Hittade dock inget jag ville ha men otroligt nöjd över dagen i alla fall, nu på kvällen ska vi äta chips, kolla film och bara ha en myskväll eftersom jag beger mig hem mot Storvik i morgon. Tråkigt att lämna Väsby, men saknar mina fyrbenta flickor så mycket nu.

Har också testat Bubbies idag och wow så söta, goda men dock dyra glassar. Rekommenderar att testa, av dom smaker vi köpte är mango helt klart min favorit.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229