Min nationaldag!

Hoppas alla haft en otroligt fin nationaldag vare sig ni har varit lediga eller jobbat, jag har vart ledig i dag och det spenderade jag med en tripp till uppsala med mamma,pappa och Jennie.
Vi var fört till ultuna veterinärklinik för att hämta upp Olofs una, sen åkte vi vidare till Herperschiose där vi kollade runt på alla roliga djur dom har samt att vi handlade lite foderdjur, mamma köpte inredning till ormarna. Jag fick också min födelsedagspresent ett nytt terrarium till Malte som jag tänkte fixa med i morgon.
Var otroligt kul att kolla på alla djur, knäppte lite bilder på dom djuren jag kunde ta bild på, vart helt förälskad i en kameliont bäbis, men har inte plats för några nya reptiler än men man vet ju inte vad som händer den dagen jag flyttar.

Efter vi hade vart där åkte vi iväg till biltema samt åkte på max, vi hittade dock inte det vi skulle ha på biltema i uppsala mer än att jag köpte ett retrrverkoppel åt Bessy, så efter vi var klara i Uppsala åkte vi mot Gävle och gick på biltema samt jula där.
Då hittade vi det vi letade efter som var en sadel till min cykel och nya handtag, Var också in på stadium outlet och där fick jag ett par skor av mamma och pappa samt en frisbee till Bessy.

Fick också ballerina kakor av Jennie, det är just nu mitt beroende och älskar det.

Kom hem runt 17.30 tiden och åkte 10.00, så är hyfsat mör i kroppen! Snart blir det en dusch och lite film.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229