Min jul

Den här julen har vart super bra, har haft älsklingen här hela julen.
vi firade två dagar, första dagen med mormor,morfar och familjen och andra dagen kom mina syskon med barnen hit. Det var väldigt trevliga dagar och kunde inte fått det bättre.

Farfar är också här i från Norge över jul och nyår vilket är väldigt trevligt, han är sjuk så det är skönt att ha han nära.

Nu dagarna efter jul ska jag ta det lugnt och det var egentligen meningen att jag skulle följa med honey till hans mamma i Upplands Väsby, men det blev sista minuten planer för jag kände att jag behövs här hemma när pappa jobbar och sedan skulle vi komma iväg så sent i morgon så det känner inte jag att skulle bli så bra, jag ska hämta ut mina nya mediciner i morgon så det skulle inte kunna bli förrns efter det.

Men i alla fall så ska jag åka med honom till han i Skutskär på onsdag med Bessy för då kan jag åka någonstans, sen ska han fira nyår här.

men i alla fall lite bilder på vad jag fick i julklapp kommer här nere och sedan fick jag en mobil också som jag inte har fotat men det är en Huawei y6 pro.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229