#Metoo

Ingen kan ha undgått att sett de nya hashtaggen "#metoo" som sprids över hela internet nu och det är så bra att ÄNTLIGEN uppmärksammas med ofredande och övergrepp, det är helt sjukt att det är 2017 men inte förens NU uppmärksammas världen om hur det faktiskt ser ut.

Det finns lite saker jag kan reagera väldigt mycket på när det kommer till den här saken är att den bara uppmärksammar kvinnor som blivit sexuellt trakasserade av män, men det finns ju även män som blivit trakasserade av andra män eller kvinnor som trakasserar andra kvinnor sexuellt men också män som blir ofredande av kvinnor.

Det borde vara för alla som vart med om en sexuellt ofredande sits, vi kvinnor vågar prata mer om vad som faktiskt har hänt oss men män har svårare att öppna sig men det betyder inte att det aldrig händer.
Uppmärksamma ALLA människor som blivit sexuellt ofredande och kämpa mot allas rätt att kunna gå mitt i natten utan att va oroligt.

Nej, jag kommer inte berätta om min historia öppet då jag fått så mycket hat pga att det las ner och "bristande bevis" fast han erkände, rättssystemet svek mig, men tänker så hjälpa andra att inte låta det hända! Dom förstörde mitt liv, men ska inte få förstöra andra unga människors liv.
Det hände iallafall september 2012 av min dåvarande "bästa" killkompis och barndomsvän som jag litade på till 100 %

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229