Måndag och kurskväll

​Måndagen har precis passerat, vaknade väldigt sent idag fast jag egentligen skulle försöka ta mig upp i tid. 
Men annars idag har jag bara fixat lite papper och lämnat dom på soc, sedan duschade jag och packade för att vara beredd för att inför kursen. 

Sen vid klockan 19 åkte jag mot Sandviken för att gå på kurs mellan 20-21.30, var otroligt roligt och jag lärde mig mycket. Vi hade ju tre beteenden sen förra tillfället vi har jobbat med och nu har vi tre till att också jobba med, Bessy tyckte det var roligare nu när det kommer fler beteenden att härma och polletten trillade ner att hon faktiskt skulle kolla vad matte gjorde och gjorde lika hon också. Men att hon tänkte lägga sig på ett betonggolv kunde ju matte faktiskt fetglömma eftersom det var ju kallt, jag kunde ligga där själv om jag tyckte det var kul så tog hon och snurrade istället, men nu hoppas jag att vi kan komma vidare mycket till nästa tillfälle då vi ska ha med oss ett helt nytt beteende som inte är känt för hunden och då lära in det med hjälp av att visa det. 

Men nu ska jag ta och spela lite the sims 4 innan jag ska lägga mig för ska upp för att ringa massas samtal i morgon och sedan iväg på ett studiebesök på min förmodligen arbetspraktikplats. 


Gillar

Kommentarer

Nalliepallie
Nalliepallie,

söt hund och fin blogg 😊

nouw.com/nalliepallie
Törresvoll
Törresvoll,

tack så mycket 😊

nouw.com/törresvoll
Nalliepallie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229