Mål 2016 och nya mål 2017

för att läsa målen 2016 (tryck här)

Bessy
 Agility: – Hade väldigt mycket mål på just agilityn för 2016, men jag tränade inte så mycket agility under året så inget av målen jag satt upp blev genomförda helt men kom en bit på slalomen under året och fick mycket tips av olika vänner. Hade ett mål om att starta hoppklass men har inte känt mig redo än.


Nose work: - Satt mål här som jag faktiskt trodde på och vi klarade ju faktiskt doftprovet i eukalyptus i februari förra året och sedan har vi jobbat på fordonsök och kommit en bra bit på väg. Jag hade också ett mål med att starta en Clear round men jag har inte trott tillräckligt mycket på mig själv för att kunna starta.

Lydnad: - Satt upp mål men tränade inte så mycket lydnad under året och har mer eller mindre kommit in på lydnadsträningen i slutet av året.

Rallylydnad: - Målen jag hade i rallylydnaden gick ju faktiskt okej, har ju till och med tävlat på tävlingen vi hade på skolan och vann klassen jag tävlade i (man fick ha godis i handen).

  Utställning: - Här gick det nog bäst av allt då jag satt upp enkla mål men det slutade med att vi har två CERT och två CACIB hängande här på väggen och bara ett CERT kvar till championat, så jag är helt klart nöjd med utställningsåret 2016.

Allmänna mål: - Målen här har jag tyvärr inte gjort så mycket åt, hon drar mindre i kopplet det gör hon, men hundmöten är fortfarande ett problem.

 Kompis och Vilgots mål behöver jag inte gå igenom då jag inte kommer sätta upp några nya mål för dom förutom att jag ska försöka göra allt i min makt för att hitta ett boende och kunna ta hem Ville igen.

 Love däremot hade jag som mål att ge henne det bästa året hon kunna ha och det har jag verkligen försökt att göra, hon har mest bara fått vart med på ett hörn och gjort lite lätta saker.

Hade några mål med mig själv också men dom kommer jag inte gå in på så specifikt mycket pga jag inte jobbat mig fram till dom målen jag hade, jag har haft ett tufft år när det kommer till att ta hand om mig själv.

Nu kommer vi till den delen nog ingen trott "målen för 2017" är att det inte finns några mål, jag kommer fokusera mer på att göra varje dag till en bra dag och få 2017 till ett super år och mitt val att inte sätta upp mål är för att jag inte vill känna press och att jag ska misslyckas, jag mår bättre om jag bara får ta dagarna, veckorna och månaderna som dom kommer och gör nått bra av dom. Ända lilla målet jag har är att jobba med mig själv, tro mer på mig själv och se att jag kan klara saker bara jag tror på det. 

Hitils känns detta år som ett år att se fram emot och visst kommer det komma mot gångar men tänker jobba mig igenom dom och blicka framåt. 

Best of 2016 ⬇⤵

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229