Love 10 år !

Idag är det måndag och jag har vart in till skolan på fm och hämtat lite papper och annat som jag ska ha inför mina praktikdagar, kommer ha praktik två dagar i veckan i tre veckor nu framöver på ett hunddagis. Det ska bli kul och spännande att få se hur det ser ut och hur dom bedriver sitt hunddagis.

Idag fyller också min fina Love 10 år och det ska firas med så mycket mys, godis och all kärlek jag kan ge till henne idag. Tänk att den krullisen har funnits vid min sida i 10 år, det känns som hon nyligen kom in i mitt liv men nu vet jag istället inte hur många år till hon hänger med. Kärlek till henne !

I helgen har jag bara tagit det lugnt och vart hemma, i går (söndag) var jag och mamma på ringträning med valparna och det gick hur bra som helst. Bailey har blivit så mycket tuffare i sig själv på bara några veckor och det är så skönt att se, hon hade svansen uppe och var alert hela tiden. Finns så mycket potential i dom där två pyrrevalparna.

Måendemässigt mår jag just idag bra, men det varierar väldigt mycket från timme till timme. kan må bra ena timmen och andra timmen vara helt förstörd i kroppen.

men nu ska jag ta och kolla lite på datorn med hundarna och bara mysa med födelsedagshundenGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229