Lördagsmys

Har nyss kommit hem efter en dag med massa händelser, började med att jag och Malin åkte på rallytävling för att kolla på dom som tävlade så nu är jag grymt sugen på att börja tävla med Bessy. Var där från ca 10 till 13 och sedan åkte vi hemåt, jag gick också till Jennie och Lisa i deras nya lägenhet/radhus dom har fått det så mysigt nu (lite avundsjuk är man ju). Är otroligt glad över att dom fick denna möjlighet att hyra det här, dom kommer få det bra. Efter att ha varit där en stund åkte jag, mamma och Lisa till Valbo för att gå på Ikea och Arken zoo, jag handlade multivitamin och en "alligator" till Gullan som vart väldigt populärt av henne.

Så nu är jag hemma och ska ta det lite lugnt innan jag ska äta och sedan börja träna lite nose work med tjejerna, tänkte träna inomhus i dag och då kändes det bäst med nose work. Med Bessy tänkte jag träna inomhus och kanske nån behållare och med Alma blir det mest behållare för att se om hon är säker på att leta på behållare sen ska jag kanske introducera henne till doften antingen i dag eller nästa tillfället.
Ska kolla upp om det är några rallytävlingar i närheten också som jag kanske kan anmäla till och tävla Bessy i, hon kan ju och är jätte duktig så med bara lite mer träning så kommer vi komma långt tillsammans.

Sen i kväll ska jag bara mysa med familjen och hundarna för jag behöver verkligen en kväll där jag bara kan ta det lugnt, Var alldeles för länge sedan jag kunde göra nånting bara jag och ta det lugnt.

Bara jag som älskar Coca Cola Vanilj? det är det bästa jag vet på denna jord.


Men glöm inte omröstningen jag har på min blogg, svaret på det kommer runt 20 i morgon kväll -http://nouw.com/törresvoll/behover-er-hjalp-31468408

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229