Lördagen 12-12-15

I lördags var jag iväg till Stockholms hundmässa med skolan, vi åkte 8 på morgonen från Gävle och kom tillbaka till Gävle runt 19 på kvällen.

Jag handlade inte nått alls typ, vart två leksaker till Bessy som det kan komma bild på sen och så fick jag gratisprover som jag inte har fotat heller, handlade inte så mycket då pengarna sa ifrån och jag var mest där för att kolla än jag var där för att handla.

Men det var en väldigt trevlig och spännande dag, kollade på agility, freestyle, Heelwork to music och sedan var jag till papillon ringen där jag träffade Bessys syster och uppfödare så prata lite med henne och kollade när hon ställde ut. Bessys syster är Champion och vart det fort efter dom blev 2år, hennes bror är också Champion. Bessy har inte ens ett CERT än men det kommer ! jag tror på min stjärna!

Var också och tittade på rasen Hovawart och är helt kär! pratade med en tjej som stod i en rasmonter om rasen och det hon berättade gjorde så jag kände att en hoffe skulle passa mig.

När jag kom tillbaka till Gävle hämtade morfar mig nere vid bussen och jag fick åka till dom tills mamma kom och hämtade mig, åt lite där medans mamma satt och pratade.

Fotade också en liten del i Stockholm men är så dåligt ljus för min kamera där då jag inte har en jätte bra kamera men det blev några hyffsade bilder sedan fotade jag också en bil på mormor och morfars ena pomeranian tik.

vem/vad det är på bilderna står ovanför dom!

Silenzio's Lady Gaga (Bessys syster)
Heelwork to music/Freestyle visning
Hovawart tik
 

Siberian husky
Golden Retriever
Flinga(mormors tik)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229